Om oss



Newstay är ett företag som förmedlar uthyrning av lägenheter i andra hand till juridiska personer. Vi kan garantera Er förstklassig service och engagemang av ett team med en gemensam passion för att tillfredsställa varje kund.

Över 300 uthyrda lägenheter i Stockholm

Newstay grundades av Jacqueline Hedebark i början av 2013 och har därefter vuxit stabilt. Jacqueline har sedan tidigare lång erfarenhet inom andrahandsuthyrning. Från det att företaget grundats har Newstay förmedlat över 1 000 företagslägenheter och har idag över 200 nöjda hyresgäster i bostäder uthyrda genom oss, och flera bostäder som väntar på nya gäster.

Omfattande nätverk

Newstay och dess anställda har ett betydande kontaktnätverk runt om i Stockholm. Som en del av Newoffice, som idag är Sveriges största uthyrningskonsult av lokaler med fokus på Stockholm, har Newstay ytterligare kontakter inom branschen vilket skapat fler möjligheter för oss att se vår verksamhet växa.

Ambitiösa medarbetare

Det ambitiösa teamet på Newstay arbetar aktivt för att matcha kvalitativt boende till anställda inom olika företag. Med olika utbildningar, kunskaper och åldrar kompletterar vi varandra och skapar ett vasst och framåtsträvande team.