Andrahandsuthyrning för företag i Stockholm

Andrahandsuthyrning företag Stockholm
Jacqueline Hedebark, VD
Tel: +46 70 250 70 20
E-post: jacqueline@newstay.se

På Newstay är vi specialister på andrahandsuthyrning till företag i Stockholm. Vi kan erbjuda en boendelösning för dina medarbetare och erbjuder både möblerade och omöblerade lägenheter för andrahandsuthyrning i Stockholm.

Vårt fokus ligger på innerstad och närliggande förorter och vi skräddarsyr en lösning utifrån era önskemål och behov. Med oss kan företag, ambassader, föreningar och myndigheter hyra företagslägenheter i Stockholm, antingen för några månader eller flera år.

Dessutom hjälper vi er med praktiska detaljer som abonnemang för el, bredband och TV samt sköter upprättandet av hyresavtalet.

Vi har erfarenhet av andrahandsuthyrning till företag i Stockholm

Newstay fungerar som en förmedlare mellan hyresvärden och dig som företagskund och är din enda partner under hela uthyrningsprocessen. Vi finns bara ett telefonsamtal bort om det skulle vara något. Tack vare vår långa erfarenhet av andrahandsuthyrning i Stockholm samt vårt breda kontaktnät av olika samarbetspartners, kan vi enkelt och snabbt erbjuda ett alternativ som passar just er.

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig till oss om du har frågor om oss som förmedlare av företagslägenheter, eller om du vill anlita oss för andrahandsuthyrning till ditt företag i Stockholm. Vi finns på telefon och mail. Välkommen till Newstay!