Företagsbostäder i Stockholm

Företagsbostäder i Stockholm
Jacqueline Hedebark, VD
Tel: +46 70 250 70 20
E-post: jacqueline@newstay.se

Newstay hjälper dig när du vill hyra företagsbostäder i Stockholm för dina medarbetare, och vi erbjuder både möblerade och omöblerade boenden. Vi riktar in oss på Stockholms innerstad och närliggande förorter och arbetar för att skräddarsy en lösning utifrån era önskemål och behov. Med oss kan företag, ambassader, föreningar och myndigheter hyra företagsbostäder i Stockholm både för långa och korta perioder, från ett par månader och upp till flera år. Dessutom sköter vi upprättandet av hyresavtalet och hjälper er med praktiska detaljer så som abonnemang för el, bredband och TV.

Företagsbostäder i Stockholm – tryggt och skräddarsytt

Vi fungerar som en förmedlare mellan hyresvärden och dig som företagskund och ni kan alltid lita på att vi arbetar tryggt och säkert. Vi är din enda partner under hela uthyrningsprocessen och finns bara ett telefonsamtal bort. Tack vare vår långa erfarenhet av andrahandslägenheter och breda kontaktnät av olika samarbetspartners kan vi enkelt och snabbt erbjuda ett alternativ som passar just er.

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig om du har frågor om oss som förmedlare av företagslägenheter, eller om du vill skicka en förfrågan om att hyra företagslägenheter i Stockholm. Vi finns på telefon och mail. Välkommen till Newstay!