Företagslägenheter på Kungsholmen

Företagslägenheter på Kungsholmen
Jacqueline Hedebark, VD
Tel: +46 70 250 70 20
E-post: jacqueline@newstay.se

Vi har ett brett utbud av företagslägenheter på Kungsholmen för dig som vill hyra boende åt dina medarbetare. Oavsett dina krav och önskemål arbetar vi för att skräddarsy en lösning som passar ditt företag. Newstay har lång erfarenhet som förmedlare av andrahandslägenheter och ett omfattande och professionellt nät av samarbetspartners. Det gör att vi alltid goda möjligheter att föreslå de bästa lösningarna när du är ute efter företagslägenheter på Kungsholmen.

Företagslägenheter på Kungsholmen efter dina önskemål

Newstay fungerar som en förmedlare mellan hyresvärden och dig som företagskund och är din enda partner under hela uthyrningsprocessen. Vi finns bara ett telefonsamtal bort om det skulle vara något. Tack vare vår långa erfarenhet och vårt breda kontaktnät av olika samarbetspartners, kan vi enkelt och snabbt erbjuda företagslägenheter på Kungsholmen som passar just er.

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig till oss om du har frågor till oss som förmedlare av företagslägenheter, eller om du vill skicka oss en förfrågan om att hyra företagslägenheter på Kungsholmen. Vi finns på telefon och mail. Välkommen till Newstay!