Företagslägenheter på Östermalm

Företagslägenheter på Östermalm
Jacqueline Hedebark, VD
Tel: +46 70 250 70 20
E-post: jacqueline@newstay.se

Newstay har ett brett utbud av företagslägenheter på Östermalm för dig som vill hyra boende åt dina medarbetare. Oavsett dina krav och önskemål arbetar vi för att skräddarsy en lösning som passar ditt företag.

Newstay har lång erfarenhet som förmedlare av andrahandslägenheter och ett omfattande och professionellt nät av samarbetspartners. Därmed har vi alltid goda möjligheter att föreslå de bästa lösningarna när du är ute efter företagslägenheter på Östermalm.

Företagslägenheter på Östermalm efter dina önskemål

Vi erbjuder olika typer av företagslägenheter på Östermalm, med varierande storlek och standard, både fullt möblerade eller omöblerade boenden.

Kontrakten sträcker sig från ett par månader upp till flera år och från övertagandet av bostaden fram till hyrestidens slut vi din professionella rådgivare och länk – som vår kund värnar vi om dina behov. Vi fokuserar starkt på service och när du vill hyra företagslägenhet på Östermalm via oss kan du välja till tjänster som veckostädning, lakansbyte och flyttstädning.

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig till oss om du har frågor till oss som förmedlare av företagslägenheter, eller om du vill skicka oss en förfrågan om att hyra företagslägenheter på Östermalm. Vi finns på telefon och mail. Välkommen till Newstay!