Företagslägenheter på Södermalm

Företagslägenheter Södermalm
Jacqueline Hedebark, VD
Tel: +46 70 250 70 20
E-post: jacqueline@newstay.se

Vi har ett brett utbud av företagslägenheter på Södermalm för dig som vill hyra boende åt dina medarbetare. Oavsett dina krav och önskemål arbetar vi för att skräddarsy en lösning som passar ditt företag.

Newstay har lång erfarenhet som förmedlare av andrahandslägenheter och ett omfattande och professionellt nät av samarbetspartners. Det gör att vi alltid goda möjligheter att föreslå de bästa lösningarna när du är ute efter företagslägenheter på Södermalm.

Vi erbjuder många olika företagslägenheter på Södermalm

Vi fokuserar starkt på service och när du vill hyra företagslägenhet på Södermalm via oss kan du välja till tjänster som exempelvis veckostädning, lakansbyte och flyttstädning.

Våra företagslägenheter finns i varierande storlek och standard, både fullt möblerade eller omöblerade boenden och kontrakten sträcker sig från ett par månader upp till flera år. Från övertagandet av bostaden fram till hyrestidens slut finns vi här som din professionella rådgivare och länk – som vår kund värnar vi om dina behov.

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig till oss om du har frågor till oss som förmedlare av företagslägenheter, eller om du vill skicka oss en förfrågan om att hyra företagslägenheter på Södermalm. Vi finns på telefon och mail. Välkommen till Newstay!