Hyra företagslägenhet i Stockholm

Hyra företagslägenhet i Stockholm
Jacqueline Hedebark, VD
Tel: +46 70 250 70 20
E-post: jacqueline@newstay.se

För dig som vill hyra företagslägenhet i Stockholm kan vi erbjuda många olika lägenheter av varierande storlek och standard. Vi riktar in oss på Stockholms innerstad och närliggande förorter och arbetar med att skräddarsy en lösning till er som representerar företag, myndigheter, ambassader eller föreningar. Hyresperioden varierar med allt från ett par månader till fyra år eller längre. Vi erbjuder både möblerade och omöblerade boenden när du vill hyra företagslägenhet i Stockholm genom oss.

Att hyra företagslägenhet i Stockholm med Newstay

Vi fungerar som förmedlare mellan hyresvärd och dig som företagskund och tar hand om upprättandet av hyresavtalet. Du får även hjälp med praktiska detaljer som el, bredband och digital-TV. Dessutom kan vi tillhandahålla rådgivning kring de juridiska frågor som kan dyka upp i samband med andrahandsuthyrning, så som frågor om uppsägningstid. Newstay har lång erfarenhet av att hyra ut företagslägenheter i Stockholm och de lägenheter vi har är noga utvalda och erbjuder både ett kvalitativt och personligt boende.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor till oss som förmedlare av företagslägenheter eller vill skicka en förfrågan om att hyra företagslägenhet i Stockholm. Vi finns på telefon och mail. Välkommen till Newstay!