Hyra ut Lägenhet Företag Stockholm

Hyra ut lägenhet företag Stockholm
Jacqueline Hedebark, VD
Tel: +46 70 250 70 20
E-post: jacqueline@newstay.se

Funderar du på att hyra ut lägenhet till företag i Stockholm?

Vi på Newstay är förmedlare mellan juridiska personer och hyresvärdar som vill hyra ut till företag i Stockholm och arbetar för att hitta den perfekta matchningen.

Som hyresvärd genom oss kan du vara trygg med att ditt hem är i rätta händer och vår ambition på att hitta den bästa hyresgästen för just din lägenhet. Vi lägger stor vikt vid förtroende och personlig service och har lång erfarenhet av andrahandsuthyrning.

Vi tar hand om upprättandet av hyresavtal när du vill hyra ut lägenhet till företag i Stockholm med oss. Dessutom tillhandahåller vi rådgivning kring de juridiska frågor som kan dyka upp i samband med andrahandsuthyrning.

Hur gör jag när jag vill hyra ut till företag i Stockholm?

Skicka oss information och bilder om din lägenhet så hör vi av oss inom kort. Efter godkännande från dig lägger vi upp objektet på vår hemsida, utan information om hyresnivå eller gatunummer.

Har du några övriga funderingar är du välkommen att ringa eller maila oss. Som hyresvärd är du i trygga händer när du ska hyra ut lägenheter till företag i Stockholm med Newstay. Välkommen!