Hyra ut till företag i Stockholm

Hyra ut till företag i Stockholm
Jacqueline Hedebark, VD
Tel: +46 70 250 70 20
E-post: jacqueline@newstay.se

På Newstay är vi specialister på att hyra ut till företag i Stockholm och agerar som förmedlare mellan hyresvärden och dig som företagskund. Genom en professionell och personlig service ser vi till att få fram en så bra matchning som möjligt mellan båda parter och har ett brett kontaktnät.

Vi har lång erfarenhet av andrahandsuthyrning och kan hjälpa dig som vill hyra ut till företag i Stockholm på ett tryggt sätt. I andra änden hjälper vi dig som söker en lägenhet för ditt företags medarbetare att hitta rätt lägenhet, som stämmer överens med era specifika krav och önskemål.

Du som söker en företagslägenhet i Stockholm kan vara trygg med att vi erbjuder kvalitativa och personliga boenden. Vi riktar in oss på innerstaden och närliggande förorter med lägenheter av varierande storlek och standard. Med vårt omfattande nät av samarbetspartners har vi goda möjligheter att hyra ut till er som företag i Stockholm.

För dig som vill hyra ut till företag i Stockholm

Newstay hjälper dig som vill hyra ut din lägenhet i Stockholm genom hela uthyrningsprocessen – från att hitta rätt hyresgäst till att lösa små problem i din lägenhet under perioden den hyrs ut. Vi vänder oss till företag, ambassader, föreningar och myndigheter men i slutändan är det du som har ordet och bestämmer vem som ska bo i ditt hem. Du kan alltid känna dig trygg med att hyran betalas i tid eftersom vi agerar hyresgäst mot dig som värd.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor till oss som förmedlare av företagslägenheter eller vill veta mer om vår verksamhet. Du är varmt välkommen att kontakta oss via mail eller telefon om du vill hyra eller har en lägenhet att hyra ut till företag i Stockholm.